Skip to content

You are here:Начало arrow За нас arrow Основен екип
Основен екип

Image
Ралица Петрова
Ралица Петрова, управляващ съдружник

 Дългогоди?ен опит в управление на проекти, планиране и осъществяване на законодателни промени, консултиране на общини, съдилища и министерства за изработване и осъществяване на комуникационни и застъпнически стратегии, изграждане на партньорски мрежи и коалиции, стратегическо планиране, обучение и консултиране за прилагане на стратегии за подобряване на общинските услуги в центровете за обслужване на едно ги?е. Професионален фасилитатор. Медиатор, включен в регистъра към Министерството на правосъдието.

Image
Златислава Михайлова
Златислава Михайлова, управляващ съдружник

Експерт към Съвета на Европа, международен консултант с опит в съставянето и организирането на дългосрочни обучителни програми, конференции и семинари; изготвяне на анализи и клиентски проучвания; разработване на проектни предложения; анализи и преговори, институционално изграждане и развитие на редица организации.

Екипът разполага с богат набор от индивидуални консултанти – юристи, икономисти, инвестиционни посредници, медийни експерти и други професионалисти, с които работи по конкретни задачи в зависимост от нуждите на клиента.

 

Testimonials

Клиентите за нас...

„Основателите на ПроджектСпейс изиграха важна роля за успе?ното представяне на БеарингПойнт в България чрез своето участие в управлението на Проекта за реформа в търговското право..."

Кийт Молкнър, Управляващ Директор „Нови пазари”, БеарингПойнт